Вручення дипломів DELF Junior учням НВК «Спеціалізована школа-ліцей» № 20

21.09.2023

Вітаємо учнів НВК «Спеціалізована школа-ліцей» № 20 з успішним складанням іспитів DELF !

Церемонія вручення дипломів DELF Junior відбулася 15 вересня у присутності голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Кирила Фесика, радника з питань культури співробітництва Посольства Франції в Україні, директора Французького інституту в Україні Олів'є Жако та координатора іспитів DELF-DALF у Французькому інституті в Україні Ясіна Ель-Шехаба, на запрошення директора школи Олени Сікори.

Велика подяка вчителям та керівництву школи №20 за їхню відданість справі популяризації французької мови!

Створені у 1985 році Міністерством освіти Франції, дипломи DELF (Diplôme d'études en langue française) та DALF (Diplôme approfondi de langue française) сьогодні є загальновизнаними дипломами, що засвідчують знання французької мови для особистих, професійних, шкільних чи університетських цілей.

Дізнайтеся більше про ці дипломи

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema